Dissabte, 20 d'abril de 2024
escoles: balanç setmanal

Confinada l’Escola d’Espluga de Serra per un positiu de coronavirus

A tot el Pallars hi ha dos grups escolars i 43 persones relacionades amb el món educatiu que es troben actualment en aïllament domiciliari

Jordi Ubach Llorens 25 de gener de 2021 a les 09:54
Imatge exterior de l’Escola d'Espluga de Serra | Codeco
El Pallars compta actualment amb dos grups escolars confinats i un total de 43 persones en aïllament domiciliari, segons es desprèn de les dades que ofereix el Departament d'Educació. Un d’aquests grups és el de l’Escola d’Espluga de Serra, a la Terreta, que es manté tancada per un cas positiu que ha obligat a aïllar 21 persones. Aquest dilluns està previst que es realitzi un cribratge als alumnes i professorat del centre, que fa dos setmanes ja va haver de tancar uns dies a causa del temporal Filomena.

L’altre centre pallarès que compta amb un grup confinat és l’Escola Valldeflors de Tremp, que també ha registrat un cas positiu i que compta actualment amb 19 persones en quarantena, segons les mateixes dades facilitades per Educació. A més, el Col·legi Maria Immaculada de Tremp també té dos persones aïllades i l’Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort, una. Finalment, l’Institut Morelló d’Esterri d’Àneu ha registrat dos positius els últims 10 dies, malgrat no hagin provocat cap confinament.

En el conjunt de Catalunya, segons les mateixes dades, son 2.701 les aules que estan confinades a causa de l'aparició d'algun cas de Covid-19. Això suposa que hi hagi 65.122 persones en aïllament domiciliari a causa d'aquests positius -abans de l'aturada de Nadal n'eren 23.130- i s'han detectat ja 42.893 positius als centres educatius des del setembre.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació