Dijous, 25 d'abril de 2024
carreteres

La Diputació destinarà 12 milions a la conservació de les carreteres de la pròpia xarxa viària

La dotació pressupostària s'incrementa un 4% respecte a l'última adjudicació i tindrà una vigència de tres anys

Redacció 25 de gener de 2021 a les 09:43
Imatge del darrer ple de la Diputació de Lleida | Diputació de Lleida
La Diputació de Lleida ha aprovat en sessió plenària l'adjudicació dels contractes d'execució d'operacions de conservació semi-integral a les carreteres de la pròpia xarxa viària per les tres properes anualitats i amb possibilitat de pròrroga per un valor total de 12.137.681,58 euros. Respecte l'última adjudicació el pressupost s'ha incrementat un 4%.

Concretament, i pel que fa a la zona 1 –que correspon a les comarques del Segrià, les Garrigues, el Pla d'Urgell, l'Urgell, la Noguera i la Segarra- el contracte s'adjudica per un valor de 6.530.718,30 euros; la zona 2, que abraça les comarques de l'Alt Urgell, la Cerdanya i el Solsonès, compta amb un pressupost de 3.018.317,67 euros; i la zona 3, que està formada per les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Aran i l'Alta Ribagorça, s'adjudica per un valor de 2.588.645,61 euros.

Les empreses adjudicatàries han estat UTE Sorigué ACSA Conservación de Infraestructuras, SA-Arnó Infraestructuras SLU per la zona 1; UTE Romà Infraestructures i Serveis, SAU-M i J. Gruas, SA per la zona 2; i UTE José Antonio Romero Polo, SAU Cervós, SA per la zona 3.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació