Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus: vacunació

Vacunats 74 residents i 40 professionals de la Fundació Fiella de Tremp

Pilar Martínez, de 77 anys, ha estat la primera usuària del centre en rebre el vaccí

Redacció 8 de gener de 2021 a les 10:34
Pilar Martínez, de 77 anys, ha estat la primera usuària del centre en rebre el vaccí | Salut
El Departament de Salut ha continuat aquest dijous la seva campanya de vacunació al Pallars amb els usuaris de la residència Fundació Fiella de Tremp, que entre el novembre i el desembre passat va patir un important brot de coronavirus que va causar la mort de 61 persones. Pilar Martínez, de 77 anys, ha estat la primera usuària vacunada al geriàtric.

El centre pallarès ha estat un dels que han rebut vacunes aquest dijous a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran. En concret, a la Fundació Fiella s'han vacunat 74 dels 78 residents actuals i 40 dels 69 professionals. Amb les vacunes administrades a la residència trempolina i les que es van fer dimarts al Centre Geriàtric del Pirineu, a la Pobla de Segur, totes els residents del Pallars que ho han desitjat ja han rebut la vacuna.


La vacuna també ha estat administrada aquesta setmana a una bona part dels professionals sanitaris de les comarques pallareses, en paral·lel amb els residents. Així, segons ha informat Salut, ja han rebut el vaccí els professionals dels centres sociosanitaris de Tremp, de l’Hospital del Pallars i d'algun CAP, com el de la Pobla de Segur. La campanya de vacunació al Pallars es va iniciar el 27 de desembre a la residència Nostra Senyora de Ribera de la Pobla de Segur. Leocàdia Peña, de 85 anys i veïna de Cerbi, es va convertir en la primera pallaresa en rebre el vaccí. 

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació