Dijous, 25 d'abril de 2024
coronavirus

Detectat un brot de coronavirus a l’acadèmia de Talarn que afecta 26 alumnes

En les pròximes hores es realitzarà un segon testeig a la resta dels prop de 400 alumnes que acull el recinte

Jordi Ubach Llorens 15 de desembre de 2020 a les 09:49
Imatge de l’entrada al recinte de l’AGBS de Talarn | GSV
L’Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn pateix un brot de coronavirus que afecta 26 dels seus alumnes, segons ha pogut confirmar Pallars Digital de fonts de la mateixa AGBS. Tots els positius, que formen part del mateix grup bombolla, estan confinats en espais de l’acadèmia que ja s’havien previst per aquesta finalitat, seguint els protocols establerts per la Covid-19. Al mateix temps, el Ministeri de Defensa ha enviat a l’acadèmia professionals mèdics propis, tant metges com personal d'infermeria, per atendre els afectats.

Segons les mateixes fonts, el primer cas es va detectar el divendres i dos dies més tard el Departament de Salut va realitzar un primer testeig que va detectar la resta d'aquests 26 casos. Els protocols d’aïllament “estan funcionant com s’esperava” i en les pròximes hores es realitzarà un segon testeig a la resta d’alumnes. Actualment l’acadèmia acull prop de 400 aspirants a suboficial.

Aquest brot s’afegeix a la preocupant situació que viu la residència Fundació Fiella de Tremp, on ja hi han perdut la vida 55 residents.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació