Dijous, 25 d'abril de 2024
camins

La Vall Fosca afegeix nou camins a la seva xarxa de senders

Els senders de la Torre de Capdella han rebut aquest estiu 7.500 visitants més que el 2019

Redacció 9 de desembre de 2020 a les 11:46
La Vall Fosca ha senyalitzat fins a nou camins | Ajuntament de la Torre de Capdella
L'Ajuntament de la Torre de Capdella ha afegit nou camins a la xarxa de senders del municipi. La majoria dels nous camins enllacen amb itineraris existents i amplien el ventall de l'oferta de senderisme  del municipi. El consistori explica que aquesta actuació va en la línia de recuperar antics camins públics, una de les seves prioritats, així com el manteniment d'aquests.
 
El cost d’aquest projecte de senyalització ha estat de 24.417 euros i ha estat subvencionat amb un ajut de 22.549 euros del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Pel que fa a aquest 2020, l’Ajuntament de la Torre de Capdella ha destinat uns 15.000 euros a la neteja i manteniment dels camins del municipi.
 
En un estiu marcat pel coronavirus, enguany s’ha registrat a la Vall Fosca, a través de quatre comptadors de persones instal·lats en camins de la vall, un increment important de senderistes. Després de revisar les dades dels comptadors, s’ha comprovat que durant els mesos de juliol, agost i setembre hi han passat 7.500 persones més que durant l'estiu de 2019. Aquestes bones xifres consoliden l'aposta del municipi per les rutes de senderisme i s'afegeixen a l'increment de visites que va tenir aquest estiu el telefèric de l'Estany Gento.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació