Dissabte, 27 d'abril de 2024
trànsit

Un camió encallat en un revolt deixa Sant Serni cinc hores incomunicat

Després de diversos intents, finalment el conductor va poder redreçar el vehicle

Redacció 2 de desembre de 2020 a les 09:08
Imatge del camió travessat a la carretera de Sant Serni | Trànsit
La carretera LV-9123, entre Gavet de la Conca i Sant Serni, va quedar ahir tallada durant unes cinc hores per la retirada d'un camió sense càrrega que havia quedat encallat en un revolt. El poble de Sant Serni va quedar totalment incomunicat i els seus veïns van haver d’arribar i sortir de casa fent l'últim quilòmetre a peu, segons va informar el periodista Darío Albert a través del seu compte de Twitter.
 
Segons el Servei Català de Trànsit, el camió va quedar encallat al punt quilomètric 4,5 de la carretera, al terme municipal de Gavet de la Conca, el voltant de les 12:30 hores. Després de diversos intents, finalment el conductor va poder redreçar el camió i va poder marxar pels seus propis mitjans. La incidència es va resoldre a les 17:29 hores.

L’alcalde de Gavet de la Conca, Xavier Badia, ha explicat que el camió va pujar per error al poble de Sant Serni quan es dirigia a una granja de la zona. Un cop va arribar a Sant Serni, va girar “com va poder” i va tornar a baixar en direcció a Gavet, causant fins i tot algun desperfecte a la població, segons ha confirmat l’alcalde. Va ser de baixada quan es va quedar encallat a un quilòmetre, aproximadament.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació