Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus: residències

S’eleven a 121 els positius de Covid-19 a la Fundació Fiella de Tremp i Salut intervé la residència

De tots els positius 96 són residents i 25 són professionals del centre

Jordi Ubach Llorens 27 de novembre de 2020 a les 15:47
Pla general de la residència Fundació Fiella-Sant Hospital de Tremp | ACN

Els casos de Covid-19 a la residència Fundació Fiella de Tremp s’han elevat a 121, dels quals 91 són de residents i 25 professionals del centre, segons les dades facilitades aquest divendres pel Departament de Salut. A més, segons ha pogut saber Pallars Digital, aquest fet ha portat el Departament de Salut a intervenir la residència per assumir-ne temporalment la gestió, atesa la situació epidemiològica i assistencial que pateix.

La residència trempolina ha més que doblat en pocs dies els seus contagis, doncs les últimes dades que es coneixien, del passat dilluns, eren de 57 casos positius entre residents i treballadors. Actualment el centre compta amb 139 residents i 71 professionals. La conselleria que presideix Alba Vergés també ha informat que la residència Àngel Serafí Casanovas de Sort té actualment 12 usuaris i 1 professional amb Covid-19.



Recordem que la difícil situació que viu la residència Fundació Fiella de Tremp ha portat el centre a fer una crida per trobar auxiliars d’infermeria o geriatria. Paral·lelament, l’Ajuntament de Tremp ha anunciat aquest divendres que a partir de dilluns es realitzarà un cribratge poblacional al pavelló del Casal de Tremp amb l’objectiu de poder controlar la propagació de la Covid-19 a Tremp.


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació