Dijous, 25 d'abril de 2024
coronavirus

Pugen a 57 el nombre de positius a la residència Fundació Fiella de Tremp

De tots els casos, 49 són residents i els altres 8 són treballadors del centre

Redacció 23 de novembre de 2020 a les 18:30
Pla general de la residència Fundació Fiella-Sant Hospital de Tremp | ACN
El nombre de casos positius de Covid-19 a la residència de la Fundació Filella-Sant Hospital de Tremp ha pujat a 57, segons el Departament de Salut. D'aquests, 49 casos són residents, mentre que els vuit restants són treballadors del centre, un més dels que es tenien comptabilitzats fins aquest diumenge. A més, la residència té un altre treballador aïllat per ser contacte estret d’un positiu.

Dels 49 ancians que han donat positiu, 44 són asimptomàtics, segons ha comunicat la Fundació Fiella. El centre ha habilitat una planta per allotjar totes les persones contagiades, amb la finalitat de tenir un major control del brot i de protegir la resta d’usuaris de nous contagis. Salut va efectuar el cap de setmana un cribratge massiu després que divendres es conegués el positiu d’un treballador del centre.

Continua actiu el brot de la residència de Sort

A banda de la residència trempolina, al Pallars continua actiu el brot a la residència de gent gran Àngel Serafí Casanovas de Sort, amb 13 residents i tres treballadors contagiats, segons dades del Departament de Salut del passat divendres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació