Dissabte, 20 d'abril de 2024
coronavirus

Brot de coronavirus a la residència Fundació Fiella de Tremp que afecta 49 residents i 7 treballadors

El centre, que està en contacte permanent amb el Departament de Salut, ha habilitat una planta per allotjar tots els usuaris que han donat positiu

Jordi Ubach Llorens 22 de novembre de 2020 a les 22:37
Imatge d’arxiu de la residència Fundació Fiella de Tremp | Fundació Fiella
Un total de 56 persones, entre usuaris i treballadors, han donat positiu per coronavirus a la residència Fundació Fiella de Tremp després del cribratge massiu que el Departament de Salut ha efectuat aquest cap de setmana. D’aquests 56 casos, 49 corresponen a residents i els set restants són de treballadors del centre, que de moment estan tots estables complint aïllament domiciliari.

Així ho ha confirmat la pròpia residència, que aquest diumenge al vespre ha emès un comunicat on ha afegit que només quatre usuaris presenten simptomatologia compatible amb la Covid-19. Segons ha informat el Departament de Salut, aquest mateix diumenge el centre ha habilitat una planta per allotjar totes les persones contagiades, amb la finalitat de tenir un major control del brot i de protegir la resta d’usuaris de nous contagis.
 

La residència compta actualment amb 143 residents i està en contacte permanent amb el Departament de Salut. El testeig massiu d’aquest cap de setmana s’ha realitzat després de conèixer el positiu d’un treballador del centre. Els propers dies seran determinants per l’evolució del brot.

Continua actiu el brot de la residència de Sort

A banda de la residència trempolina, al Pallars continua actiu el brot a la residència de gent gran Àngel Serafí Casanovas de Sort, amb 13 residents i tres treballadors contagiats, segons dades del Departament de Salut d’aquest divendres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació