Dimecres, 24 d'abril de 2024
hoteleria

Els hostalers pallaresos asseguren que les restriccions de mobilitat els deixaran «sense gent»

Des de la Federació d'Hostaleria de Lleida avisen que no es poden permetre perdre la campanya de Nadal

Redacció 20 de novembre de 2020 a les 11:15
Els hotelers i restauradors asseguren que sense mobilitat no podran obrir els establiments | ACN
El president de la Federació d'Hostaleria de Lleida, el pallarès Josep Castellarnau, ha sentenciat que si no s'aixequen les restriccions de mobilitat a les comarques del Pirineu, "ja podem tenir les portes obertes que no tindrem gent al restaurant o l'hotel". Així, ha explicat que molts pobles d'aquesta àrea de muntanya, allunyats de les grans ciutats, estan dimensionats "no per la gent que hi viu, sinó per la que hi pot arribar".

El president dels hostalers ha explicat que el que no volen de cap manera és perdre les festes de Nadal i ha dit que solament els queda treballar "per pagar factures i no per guanyar diners". "És una vergonya", ha sentenciat Castellarnau, que també ha criticat que des de l'executiu hi ha, segons considera, una "falta de previsió". A més, ha afirmat de forma contundent que "aquest govern no mereix uns empresaris tan prudents com tenen".

Des de la Cerdanya, la presidenta de l'Associació d'Hotels i Càmpings, Núria Vidal, comparteix la visió de Castellarnau i també ha destacat la importància que té la mobilitat pel sector. En aquest sentit, ha explicat que reben les mesures anunciades pel Govern aquest dijous amb una sensació "agredolça". Vidal ha detallat que veu amb bons ulls la reobertura de la restauració, tot i que creu que serà molt complicat tirar endavant amb el 50% de l'aforament.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació