Dijous, 25 d'abril de 2024
coronavirus

Alba Jussà tanca el centre ocupacional i el club social pel positiu de dos usuaris

Un total de 19 usuaris, quatre professionals i dos voluntàries es troben des de dimecres complint l'aïllament domiciliari

Redacció 20 de novembre de 2020 a les 09:56
Imatge exterior de l’Espai Enrique Vicente, on s’hi ubica Alba Jussà | Jordi Ubach
Alba Jussà, entitat que ofereix serveis a persones del Pallars Jussà amb discapacitat, ha hagut de tancar el Centre Ocupacional i el Club Social pel positiu per coronavirus de dos persones que acudeixen al servei del Centre Ocupacional. Els positius, que són del mateix nucli familiar i es troben en bon estat de salut, han obligat a confinar tots els contactes estrets, una mesura que afecta a 19 usuaris, quatre professionals i dos voluntàries europees.

Segons ha explicat la coordinadora d’Alba Jussà, Maria Helena Vicente, la quarantena finalitza aquest diumenge, ja que l’últim contacte amb els dos positius es va produir el dijous de la setmana passada. Tot i això, segons Vicente, el confinament s’allargarà molt probablement fins el proper dimecres, data prevista per reobrir els serveis tancats. Totes les persones que estan confinades s’acabaran de fer les proves PCR aquest divendres i ara estan a l’espera dels resultats.

Vicente ha recordat que des de l’entitat s’han seguit sempre totes les recomanacions i s’han realitzat totes les activitats amb mascareta, distància i prioritzant les activitats a l’aire lliure.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació