Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

Confinades les dos classes de 4t d’ESO de l’Institut de la Pobla de Segur

En total són 45 els alumnes que es troben actualment en aïllament domiciliari a l’espera dels resultats de les proves

Jordi Ubach Llorens 14 de novembre de 2020 a les 09:25
Imatge d’arxiu del l'Institut de la Pobla de Segur | ACN
Els 45 alumnes de 4t d’ESO de l’Institut de la Pobla de Segur estan confinats des del passat dimecres per nous casos de coronavirus al centre. L’aïllament domiciliari afecta les dos classes de 4t d’ESO de l’institut, segons han confirmat a Pallars Digital fonts de l’equip directiu, que han explicat que els alumnes ja s’han fet la prova PCR i estan ara a l’espera de rebre els resultats.

Aquest és el segon cas que afecta algun grup de l’institut poblatà, que ja va haver de confinar una classe de 3r d’ESO ara fa tres setmanes. Aquesta setmana també hi ha hagut un contagi en un grup de 6è de l’Escola Valldeflors de Tremp, que ha obligat a aïllar els 18 alumnes i la mestra de la classe. Actualment, segons les dades del Departament d’Educació facilitades pels propis centres educatius, entre tots els centres del Pallars hi ha 95 persones confinades, 70 al Jussà i 25 al Sobirà.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació