Dissabte, 20 d'abril de 2024
coronavirus

Un positiu obliga a confinar una aula de 6è de l’Escola Valldeflors de Tremp

Entre tots els centres educatius del Pallars hi ha actualment 52 persones confinades als seus domicilis

Jordi Ubach Llorens 12 de novembre de 2020 a les 09:52
El pati de l’Escola Valldeflors de Tremp en imatge d'arxiu | Jordi Ubach
Un positiu per coronavirus a l’Escola Valldeflors de Tremp ha obligat a confinar aquest dimecres una aula de 6è de Primària. En total, segons les dades del Departament d’Educació i tal com ha pogut confirmat Pallars Digital, l’aïllament afecta els 18 alumnes i la mestra del grup de 6è C. Segons ha explicat la direcció del centre, els alumnes estan complint l’aïllament domiciliari mentre esperen ordres per fer-se les proves.

Aquest és el primer grup escolar que s’aïlla a l’escola pública de Tremp, la més gran del Pallars amb uns 400 alumnes, dos mesos després de l’inici de curs. Actualment, segons les dades del Departament d’Educació facilitades pels propis centres educatius, al Pallars Jussà també hi ha 8 persones confinades a l’Institut de Tremp, mentre que al Sobirà hi segueix havent un grup i 23 persones confinades a l’Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort i dos persones a l’Escola la Closa d’Esterri d’Àneu.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació