Divendres, 26 d'abril de 2024
VÍDEO

L'edició íntegrament virtual de la Fira del Codony de Tremp rep 2.000 visites

A través del portal web de l'esdeveniment, restauradors i productors han dut a terme tallers sobre aquest fruit de tardor

Redacció 2 de novembre de 2020 a les 12:55

El web de la Fira del Codony de Tremp ha rebut aquest dissabte 31 d'octubre, amb motiu de la celebració de la fira, unes 2.000 visites. A causa de les mesures de prevenció de la Covid-19, enguany l'esdeveniment ha tingut un format diferent de l'habitual i s'ha realitzat, íntegrament, de manera virtual. A la 19a edició de la fira hi han participat professionals i entitats del territori que hi han aportat tots els seus coneixements sobre cuina i elaboració de productes amb codony.

Malgrat que per a aquest 2020, la regidoria de promoció econòmica de l'Ajuntament de Tremp ja preveia incorporar a la fira un apartat virtual amb l'objectiu de minimitzar els desplaçaments, la nova mesura decretada pel Govern a mitjans d'octubre, i que obligava a la suspensió de totes les fires, va obligar a replantejar tot el programa. Així, es va apostar per tirar endavant un esdeveniment web que ocupés tota la jornada del dissabte.

La convocatòria s'ha celebrat a l'espai web del certamen on els espectadors han pogut seguir en directe una sèrie d'activitats divulgatives i d'oci centrades en el fruit protagonista de la fira. Així mateix, la pàgina ha comptat amb un espai dedicat als expositors, on es podia conèixer la seva tasca i les ofertes especials dels productors i artesans d'aquesta edició.
 

Els xefs Sergi de Meià i Oriol Pallarès preparen un plat en l'edició virtual de la fira. Foto: Ajuntament


A part del bon resultat del portal web de l'esdeveniment, també s'ha observat un elevat
percentatge de rebots a les pàgines d'expositors, especialment a la botiga Del Pallars a Casa, de l'Associació de Professionals de l'Àmbit Turístic del Pallars Jussà (APAT). Els productors de la botiga virtual han col·laborat amb la fira oferint els ports gratuïts a totes les compres superiors a 20 euros, promoció que es manté fins aquest dissabte, 7 de novembre.

Durant els pròxims dies, la programació de la fira encara es podrà recuperar a l'apartat Fira en directe, descarregar les pistes d'àudio dels dos Dj's convidats i consultar la informació
general de tots els expositors. Pel que fa al concurs Aparadors de Codonys, convocat pel consistori trempolí amb la col·laboració del Comerç Associat de Tremp i Ràdio Tremp, hi han participat 12 establiments i l'ha guanyat la botiga La Masovera.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació