Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

Dos positius i 29 alumnes confinats al Maria Immaculada de Tremp

El contagi de Covid-19 d’un alumne obliga a aïllar els nois i noies de 4t d’ESO, que estan a l’espera de fer-se el test PCR

Jordi Ubach Llorens 27 d'octubre de 2020 a les 12:41
El Col·legi Maria immaculada sota una gran nevada, en imatge d’arxiu | MI
Els 29 estudiants de 4t d’ESO del Col·legi Maria Immacul·lada de Tremp estan en confinament domiciliari des d’aquest dilluns degut al positiu per Covid-19 d’un dels seus alumnes. El centre té actualment un segon positiu per coronavirus, el cas d’un professor que també està en aïllament. Des de l’equip directiu han informat que els dos casos no tenen relació entre sí.

Segons ha explicat a Pallars Digital la directora del centre, Maite Tomé, els alumnes estan a l’espera d’indicacions per fer-se la prova PCR les properes hores. De moment, la previsió és que puguin tornar a les aules el 3 de novembre, quan ja hauran passat 10 dies des del darrer contacte amb el cas positiu.

El Maria Immacul·lada és el quart centre educatiu del Pallars amb grups confinats per contagis de Covid-19, tots al Pallars Jussà. El primer en tenir un cas positiu va ser l’Institut de Tremp i uns dies després també es van haver de fer aïllaments a l’Escola Els Raiers i l’Institut de la Pobla de Segur. Al centre trempolí continua confinat un grup de 28 persones, segons el Departament d’Educació.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació