Dissabte, 27 d'abril de 2024
coronavirus

Confinada una classe de 3r d’ESO de l’Institut de la Pobla de Segur

L’Escola Els Raiers de la localitat també ha tingut una aula confinada durant dos dies, tot i que aquesta setmana ja ha pogut recuperar l’activitat presencial

Jordi Ubach Llorens 23 d'octubre de 2020 a les 17:13
Imatge d’arxiu del l'Institut de la Pobla de Segur | ACN
El coronavirus ha arribat també a les aules de la Pobla de Segur. Després dels tres positius detectats fa uns dies a l’Institut de Tremp i malgrat les dades no constin a l’aplicatiu del Departament d’EducacióPallars Digital ha pogut confirmar el confinament de dos aules de la localitat, una de l’institut i l’altra de l’escola Els Raiers. Mentre la de l’institut segueix actualment en quarantena, el grup de l'escola ja ha pogut tornar a l'aula i recuperar l’activitat presencial aquesta setmana.


En el cas de l’escola Els Raiers, el passat dia 15 el centre va enviar a casa a 13 nois i noies de 6è de primària i el seu tutor, després que el mateix dia es conegués el positiu d’un dels seus alumnes, que no anava a classe des del dia 8. Segons han explicat a aquest diari fonts de l’equip directiu, l’endemà, el divendres 16, es van realitzar les proves PCR a la resta del grup al pavelló poliesportiu, el resultat de les quals va ser negatiu.

Finalment, el grup ha pogut tornar a classe aquest passat dimarts, dia 20, malgrat l’alumne que va donar positiu no ho podrà fer fins el proper dilluns. Durant aquests dos dies lectius de confinament els estudiants han treballat telemàticament i a les dos famílies que no disposaven d’ordinador portàtil, l’escola els n’ha facilitat un.

Pel que fa a l’Institut de la Pobla, el centre ha confirmat que hores d'ara compta amb un grup confinat des de la setmana passada, arran del positiu per Covid-19 d’un dels seus alumnes. Es tracta de l’aula de 3r d’ESO A, tot i que des de l'institut no han donat detalls sobre el nombre d’alumnes afectats ni sobre quan aquests podran tornar a l'aula. 

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació