16 d'abril de 2024
coronavirus

Dos nous positius entre els 35 alumnes de l’Institut de Tremp que s’han fet la PCR

Tests a 14 alumnes més arran d’aquests dos nous contagis, mentre el centre té confinats a dos grups i mig

Jordi Ubach Llorens 19 d'octubre de 2020 a les 10:18



Dos dels 35 nois i noies que la setmana passada es van realitzar el test PCR arran del cas de Covid-19 d’un alumne de l’Institut de Tremp han donat positiu. Es tracta d’un alumne de la mateixa classe que el primer cas -4t d’ESO B- i d’un altre de 4t d’ESO A. Aquest últim cas ha obligat a confinar també tot el grup de 4t d’ESO A, que s’uneix al de 4t d’ESO B, que ja es troba en aïllament domiciliari. A més, s’ha hagut d’enviar a casa la meitat de 4t d’ESO C, que són els alumnes que coincideixen amb els tres positius en diferents crèdits variables.

Un cop fet l’estudi de contactes, aquest cap de setmana s’han realitzat les proves PCR a 14 alumnes més, una desena de 4t d’ESO i quatre d’altres cursos que han pogut estar en contacte amb els dos nous contagis. Segons ha informat el director del centre, Isidre Felip, el Departament de Salut informa de manera individualitzada a les famílies sobre l’operativa i el termini de l’aïllament domiciliari. 

L’Institut de Tremp és el primer centre educatiu del Pallars amb grups confinats pel positiu per coronavirus d’algun dels seus alumnes o professors. 


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació