Dijous, 25 d'abril de 2024
turisme

Figuerola d’Orcau estrena una àrea d'autocaravanes

Està situada prop de la piscina del poble, és d'accés gratuït i permet la pernoctació sense límit de dies

Anna Solana Tomàs 14 d'octubre de 2020 a les 09:54
L'àrea compta amb serveis com punt d'aigua potable, càrrega i descàrrega de dipòsits i subministrament elèctric | Ajuntament d'Isona i la Conca Dellà
L'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà ha habilitat, a Figuerola d'Orcau, una àrea d'autocaravanes propera a la piscina del poble. El preu de l’estada és gratuït i permet la pernoctació sense límit de dies, tot i que no es pot fer una reserva de places.

L'àrea ofereix un ventall de serveis per a les autocaravanes com la càrrega i descàrrega dels dipòsits, una aixeta amb aigua potable, amb un cost de 10 cèntims per 3 minuts d'aigua, i endoll per donar subministrament elèctric i carregar les bateries del vehicle, amb un preu de 0,50 euros per quilowatt l'hora.

El consistori ha informat que l'àrea ja està oberta, malgrat que els serveis de bany i les dutxes d'aigua calenta romanen tancades. A les instal·lacions hi ha també un bany per a persones amb mobilitat reduïda. En un futur, l'ajuntament té intenció de millorar l'equipament afegint espais d'acampada i plantant més arbres a l'espai.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació