Dijous, 25 d'abril de 2024
comunicació

Ràdio Tremp inicia la seva quarta temporada amb més programes i una quinzena de col·laboradors

L'emissora manté espais habituals com 'Tremp en Joc’ o ‘Una de Dos’ i n'incorpora de nous com 'Radio Balcón'

Redacció 7 d'octubre de 2020 a les 10:38
Locutors i col·laboradors que paerticiparan en aquesta quarta temporada | Ràdio Tremp
Ràdio Tremp ha començat aquest setembre la seva quarta temporada d’ençà que l’emissora va començar la nova etapa l'any 2017 a la 95.8 FM. Després d'aquests tres anys en antena, l'emissora s'ha anat consolidant al territori i, aquest curs, ja compta amb una quinzena de col·laboradors que conduiran diferents espais radiofònics.

En aquesta temporada 2020-2021 continuaran els programes habituals com el literari Apunt de Llibre, amb la col·laboració de la Biblioteca Maria Barbal; La Ràdio a l’Escola, on els alumnes dels centres educatius de Tremp fan de joves periodistes, o d’altres com l’espai de salut En Bones Mans, ofert pels professionals de l’Hospital del Pallars, i el programa d’humor La Boira.

També seguiran a la casa Javier Ibàñez i els seus col·laboradors habituals: la Carmeta, el Ramon i en Miquel, que faran companyia als oients, les nits de dimecres, en directe, amb el popular Una de Dos. Miquel López continuarà un curs més al capdavant dels esports amb el Tremp en Joc amb un nou fitxatge, el salassenc Tomàs Garcia.

Pel que fa als nous programes que s'incorporaran aquest 2020-2021, formaran part de la graella de Ràdio Tremp Ibai Ugarte amb el seu programa Radio Balcón, una proposta que va començar a les xarxes socials per fer més amè el confinament i que ara farà el salt a la FM. Entre les novetats també hi ha un programa sobre gastronomia i música, conduït per Guillem Xanxo, i un nou programa sobre misteris que arriba de les mans de Nati Mas, conductora actualment de La Boira.

Acabaran de completar la graella l'actualitat pallaresa amb l'Informatiu Pallars, els butlletins informatius i l’agenda municipal, conduïts pels periodistes Jordi Ubach i Anna Solana, i tota l'actualitat institucional de la mà dels programes Tremp al Dia i El Consell Respon.
 

Jordi Ubach i Anna Solana periodistes de Ràdio Tremp Foto: Ràdio Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació