Dimecres, 24 d'abril de 2024
política

Joan Montaña i Josep Ramon Lloret renoven com a líders comarcals del PDECat

Les assemblees comarcals han comptat amb la presència del president del PDECat, David Bonvehí, i del portaveu del partit, Marc Solsona

Redacció 2 d'octubre de 2020 a les 10:19
Joan Montaña i David Bonvehí durant l’assemblea celebrada a Sort | PDECat
El Partit Demòcrata de Catalunya (PDECat) ha renovat l’executiva comarcal a les comarques pallareses en les assemblees celebrades aquesta setmana a Tremp i Sort. Segons ha informat el partit, els dos presidents comarcals, Joan Montaña al Pallars Sobirà i Josep Ramon Lloret al Jussà, continuaran al seu càrrec malgrat fa dos mesos anunciessin la seva dimissió juntament amb la resta d’alts càrrecs de l’Alt Pirineu.

Al Sobirà, i a part del president, l'equip de l'executiva comarcal que treballarà i representarà el partit a la comarca seran l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, i el regidor a Llavorsí, Joan Ordi. Les assemblees comarcals, que es van celebrar dimarts, van comptar amb la presència del president del PDECat, David Bonvehí, i del portaveu del partit, Marc Solsona, així com associats i alcaldes de la comarca.

Tot i la renovació de les dos executives, el PDECat ha patit la marxa de dirigents i militants del Pallars per donar-se d’alta a Junts per Catalunya. Entre ells, com ja va avançar Pallars Digital, els tres regidors de l’Ajuntament de Tremp, entre els quals la tinent d’alcalde Anna Ritz, però també la regidora de Sort i diputada al Parlament de Catalunya, Imma Gallardo, o la fins fa poc presidenta del PDECat a l'Alt Pirineu, Mayte Rivero.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació