Dijous, 25 d'abril de 2024
turisme

La Pobla de Segur sorteja 25 caps de setmana al municipi amb els ingressos de la taxa turística

La iniciativa tindrà lloc durant la temporada tardor-hivern per afavorir el comerç i el teixit turístic local

Redacció 22 de setembre de 2020 a les 08:45
Imatge d’arxiu de la Pobla de Segur | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de la Pobla de Segur sortejarà 25 estades de cap de setmana per a dues persones en una acció dissenyada per l'Àrea de Turisme del consistori amb l'objectiu de reforçar la campanya de tardor-hivern i afavorir el consum dels productors locals. El sorteig dels paquets turístics es farà a través d'un concurs a Instagram i els premiats gaudiran gratuïtament de l'allotjament d'una nit, dos àpats i una activitat a realitzar al territori.

El concurs, que porta el lema de Regala't Pobla!, es realitzarà entre el 21 i el 30 de setembre. Per poder-hi participar, només cal fer-se seguidor del compte d'Instagram del consistori (@ajlapoblasegur), fer m'agrada a la publicació, comentar quines són les raons per voler visitar el poble i etiquetar dues persones. Les parelles afortunades podran decidir la data en què volen gaudir de l'estada, que haurà de ser abans del 31 de desembre d'enguany.

El regidor de Turisme de la Pobla de Segur, Josep Maria Tirbió, ha destacat que amb aquesta acció "volem ajudar al teixit econòmic del municipi a pal·liar part dels efectes negatius que ha tingut la pandèmia de la Covid-19, reinvertint en aquesta promoció els 6.397,30 euros que l'any 2019 l'Ajuntament va ingressar per la taxa turística".

Tirbió assegura que d'aquesta manera "revertim al sector uns diners que ells mateixos van generar i que ara han de ser més útils que mai per reactivar comerços i establiments turístics i d'hosteleria". El consistori poblatà destaca que el Pallars gaudeix d'un dels paisatges més espectaculars de Catalunya fets a base de foc, terra, aire i aigua; amb espècies animals singulars que afavoreixen la pràctica del turisme actiu en la natura.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📢 Vine a gaudir de la Pobla de Segur i el Pallars Jussà! No ho dubtis més i participa al nostre SORTEIG DE 25 PAQUETS TURÍSTICS. Des de l'àrea de turisme de la Pobla de Segur et volem regalar dos dies al nostre 🏘️, amb una nit🌕 d'allotjament per a dues persones, dos àpats i una activitat per tal que descobreixis el nostre espectacular entorn🏞️, així com la nostra meravellosa gastronomia 🍽️, patrimoni i tradicions. ... Com participar❓ 1️⃣Segueix el nostre compte d'Instagram @ajlapobladesegur. 2️⃣Fes "like" a aquesta publicació. 3️⃣Comenta per què voldries venir a la Pobla de Segur i etiqueta dues persones al comentari ➡️Recorda! Per augmentar les teves possibilitats, pots compartir aquesta publicació als teus stories i etiquetar-nos. (si tens el perfil privat, envia’ns l’story per DM) ... Tens temps fins el 30 de Setembre a les 23.59. L'1 d'Octubre anunciarem els 25 guanyadors a través de stories i en aquest post. ... Per més informació sobre les bases del concurs, consulta el link de la bio. ... 🥳 Molta sort! Esperem veure-us aviat! #LaPoblaDeSegur #DescobreixLaPobladeSegur #PoblaDeSegur #PallarsJussà #ViuJussà #Pallaresament #IgersPallars #PallarsJussa #Lleida #ADNLleida #AraLleida #DescobreixLleida #IgersLleida #Poblacions_de_Catalunya #PoblesDeCatalunya #PoblesCatalans #CatalunyaExperience #DescobreixCatalunya #Ok_Catalunya #Raconsde_Catalunya #Discover_Catalonia #CatalunyaMagrada #ig_Catalonia #IgersCatalonia #Catalunya #Catalonia #elmeupetit_pais #gaudeix_cat

A post shared by Ajuntament la Pobla de Segur (@ajlapobladesegur) on

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació