Dissabte, 20 d'abril de 2024
futbol

Pobla i Tremp guanyen els seus primers amistosos de pretemporada

Els poblatans van imposar-se per 2-3 a Bellcaire mentre que els blanc-i-negres van fer-ho per 2-1 a casa contra l'Olímpic d'Artesa de Segre

Tomàs Garcia Espot 21 de setembre de 2020 a les 09:51
El Pobla va aconseguir la victòria amb un doblet d'Ivan López | Tomàs Garcia
El CF Pobla i el CF Tremp van jugar dissabte els seus primers partits de pretemporada després de sis mesos sense poder competir a causa de la pandèmia. Els poblatans van desplaçar-se fins a Bellcaire d'Urgell, on van aconseguir imposar-se al Bellcairenc per 2-3 amb dos gols d'Ivan i un de Chua. També van destacar les noves incorporacions provinents de l'equip amateur de l'EF Tremp, Jordi i Sergi Durany, que van aportar molta solidesa al mig del camp. 

Per la seva banda, el CF Tremp també va aconseguir fer-se amb la victòria al Pedrasanta. Els trempolins, que també han incorporat diversos jugadors de l'Escola de Futbol, van guanyar per 2-1 contra l'Olímpic d'Artesa de Segre amb gols de Deniz i Rachid. Els espectadors van poder gaudir d’un bon partit de futbol des de les grades de l’estadi, un fet que no succeïa des del passat mes de març.

Pobla i Tremp s'enfrontaran de nou aquesta temporada al grup 14 de Tercera Catalana, que a dia d'avui ja ha sumat les dos primeres baixes: la primera la de l'EF Tremp, que finalment ha decidit retirar el seu equip amateur, i la segona, la del Benavent de Segrià, que va renunciar a competir en cap categoria al no trobar prou clars el protocols de la Federació Catalana contra la Covid-19.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació