Dissabte, 20 d'abril de 2024
exposicions

Una exposició mostra la vida de Tremp a través del poeta Joan Subirana

La mostra es pot visitar al Casal Cultural, els caps de setmana, fins el dia 1 de novembre

Redacció 18 de setembre de 2020 a les 11:41
L’alcaldessa i la família de Subirana, el dia de la inauguració de la mostra | Ajuntament de Tremp
El 5 de setembre es va inaugurar a Tremp l’exposició Joan Subirana, una vida filant paraules, una mostra gràfica i fotogràfica ofereix un recorregut per la vida d’aquest trempolí adoptiu, mestre i poeta, que va retratar la ciutat, acompanyant-la en la seva activitat social i cultural durant més de mig segle.

La vida i obra de Subirana revela l’esportista apassionat, el jove fascinat per la bellesa i l’amistat, el treballador incansable, el reivindicador de la cultura catalana i el mestre entranyable. Una mostra que s’ha confeccionat a partir del fons documental que la família Subirana ha cedit a l’Ajuntament de Tremp a través de l’Arxiu Comarcal del Pallars Jussà.

L’exposició pretén portar records d’una època a molts trempolins i trempolines i fer palès, a la vegada, la gran activitat cultural social que es va generar a Tremp, en part gràcies a l’impuls del protagonista. L’exposició romandrà oberta fins l’1 de novembre a la sala d’actes del Casal Cultural de Tremp i es podrà visitar individualment o en grups de màxim 15 persones tots els dissabtes per la tarda, de 17.30h a 20.30h, i els diumenges al matí d’11h a 13.30h.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació