Dimarts, 23 d'abril de 2024
fotografia

Una fotografia de la via làctia sobre el Parc Nacional guanya el 16è concurs «Indrets de la Vall Fosca»

El guanyador ha estat el trempolí Jordi Peró, que s'ha endut un premi de gairebé 500 euros

Redacció 15 de setembre de 2020 a les 11:25
La millor fotografia ha estat una imatge de la via làctia sobre els estanys de Mar i Colomina | Jordi Peró
El passat dissabte dia 12 es van fer públics els guanyadors del 16è concurs de fotografia Indrets de la Vall Fosca, on enguany s'hi han presentat un total de 130 instantànies. El guanyador a la millor fotografia ha estat el trempolí Jordi Peró, amb una imatge de la via làctia sobre els estanys de Mar i Colomina, que ha estat dotada amb un premi de 493,83 euros. 

El concurs, a més, inclou quatre categories, entre les quals hi ha la de paisatges o indrets de la Vall Fosca; feines o activitats; pobles o elements de patrimoni i fauna autòctona salvatge. En la primera ha resultat guanyador Miquel Arilla amb una fotografia de l'estany de Filià i els Altars feta des de la Coma-l'Empriu, mentre que en la segona, la millor ha estat una instantània d'un galliner feta per Sandra Nagera.

En la categoria de pobles i elements de patrimoni, el guanyador és Jaume Charles amb una fotografia del poble de Capdella nevat, i finalment, Edgar Aldana ha destacat en la de fauna autòctona salvatge amb la fotografia d'un escarabat "desafiant obstacles". Cadascun d'ells va ser guardonat amb premis de prop de 250 euros, que es van lliurar durant l'acte celebrat l'Ajuntament de la Torre de Capdella, i que va comptar amb la presència de l'astrofísic i expert en divulgació d'astronomia, Kike Herrero.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació