Dijous, 25 d'abril de 2024
carreteres

A punt de finalitzar les obres de la variant de la carretera LV-9124 a Castell de Mur

Està previst que el traçat definitiu d'accés a Sant Esteve de la Sarga estarà llest entre l'octubre i el novembre

Redacció 15 de setembre de 2020 a les 09:05
Imatge dels darrers treballs de pavimentació de la nova variant | Diputació de Lleida
Els treballs per habilitar la nova variant de la carretera LV-9124 entre Castell de Mur i Sant Esteve de la Sarga es troben en la seva recta final, concretament en la fase pavimentació. Les obres d'aquesta carretera alternativa van començar el passat mes de juliol després que una nova esllavissada tallés la via al seu pas entre Castell de Mur i Guàrdia de Noguera el dia 2 del mateix mes.
 

Els treballs, que havien de finalitzar durant el mes d'agost, s'han allargat ja que la variant actual, d'uns 400 metres de longitud, encara es trobava molt pròxima a la vessant inestable de la zona, un fet que va obligar a ampliar el traçat per tal de minimitzar el risc de noves esllavissades.

Per la seva banda, la Diputació de Lleida està treballant en una nova via d'accés definitiva per arribar fins a Sant Esteve de la Sarga. En declaracions al diari Segre, el diputat de Vies i Obres, Marc Baró, ha explicat que està previst que el traçat definitiu estigui llest entre els mesos d'octubre i novembre. Baró ha afegit, a més, que l'actuació comptarà amb el consens del territori i dels serveis tècnics, així com que el tram antic de la via quedarà suspès per a la circulació.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació