Dijous, 25 d'abril de 2024
diada 2020

Tremp acull l’acte institucional de la Diada de Catalunya al Pallars Jussà

L’acte s’ha organitzat conjuntament entre el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Ajuntament de Tremp

Redacció 11 de setembre de 2020 a les 09:55
L’acte institucional de la Diada al Jussà va tenir lloc a La Lira de Tremp | CCPJ
El Pallars Jussà ha commemorat per 7è any la Diada Nacional de Catalunya en un acte organitzat conjuntament entre el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Tremp, a càrrec del doctor de la Universitat de Barcelona, Àngels Casals. 

Durant l’acte ha tingut lloc la xerrada El Pallars Jussà dins la història de Catalunya, per tal de fer coneixedors a la ciutadania del paper que la nostra comarca ha desenvolupat al llarg de la història, com per exemple, els fets ocorreguts a Tremp el 6 d’agost de 1719, moment en el que es va derogar el Decret de Nova Planta.  

L’acte que ha comptat amb la presència del president comarcal, Josep Maria Mullol, i l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, s’ha celebrat la vigília de la Diada a l’Espai Cultural La Lira de Tremp, seguint les mesures de prevenció i seguretat establertes davant la Covid-19. Hi han participat diversos alcaldes, membres de la corporació municipal i desenes de ciutadans i ciutadanes que van reservar prèviament el seu espai.

Josep Maria Mullol ha comentat que tot i les restriccions actuals davant la situació sanitària que estem vivint és important commemorar la Diada nacional i fer-ho al costat dels veïns “per aprendre més coses de la nostra història”.


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació