Divendres, 19 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG SETEMBRE: Dessuadora Cusart, roba artesanal feta al Pallars!

Hi participaran tots els subscriptors que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de setembre | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció 10 de setembre de 2020 a les 11:58
Sorteig d’una dessuadora Cusart entre tots els nostres subscriptors | Cusart/PD
Amb l’arribada de la tardor i el canvi de temps, aquest mes de setembre ens hem plantejat que totes les persones subscrites a Pallars Digital puguin optar a guanyar una autèntica peça de roba artesanal i pallaresa de la mà de Cusart, el taller de roba feta amb amor i delicadesa des de les muntanyes del Pallars.

Així, sortejarem una dessuadora de la col·lecció Sinergia 2019-20, a escollir, entre totes aquelles persones que s’hagin unit a la comunitat de subscriptors del diari abans del dia 20 de setembre. Serà a partir d'aquesta data quan sortejarem entre totes elles la dessuadora Cusart. Molta sort!

Roba pallaresa, artesanal i sostenible

Cusart és un taller de roba artesanal situat a Sort que fabrica des de l’any 2012 peces de roba fetes a mà gràcies a l’esforç, la passió i la dedicació de l’Anna i el Lluís. Des del cor del Pallars Sobirà, Cusart crea i confecciona la roba amb la qual intenta transmetre el que per als seus creadors és la muntanya.

Cusart és una marca de roba confeccionada de manera artesanal, sostenible i amb teles de proximitat, inspirada en els boscos, rius, flors, pedres, colors i textures de les muntanyes del Pirineu. Peces de roba úniques que ara amb Pallars Digital pots aconseguir gràcies a aquest sorteig.
 

L’Anna i el Lluís de Cusart, al seu taller de Sort. Foto: Cusart


Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se subscriptor del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació