Divendres, 26 d'abril de 2024
turisme

El Patronat de Turisme de Lleida impulsa un viatge de premsa per promoure la BTT al Pallars

El «mountain biker» David Cachón ha enregistrat diverses imatges a les comarques pallareses per distribuir-les internacionalment

Redacció 7 d'agost de 2020 a les 10:05
David Cachón enregistrant imatges promocionals al Pallars | Patronat de Turisme
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha organitzat un viatge de premsa per promoure el Pirineu com a destinació de bicicleta de muntanya. L'acció compta amb la participació de mountain biker David Cachón, dues vegades campió del món de MTB Trial i rècord Guiness de salt al buit.

Cachón ha protagonitzat diverses imatges que es van rodar al Pallars entre el 21 i el 25 de juliol, i que seran distribuïdes en diversos mitjans de comunicació internacionals per tal de mostrar les excel·lents condicions de la zona per al turisme actiu i la pràctica de la mountain bike. El projecte del Patronat, que havia de finalitzar a finals d'abril, es va haver d'ajornar a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Les comarques del Pirineu i de la plana de Lleida proposen una gran oferta turística vinculada amb el món de les dues rodes. Per als esportistes amants de la BTT, el territori lleidatà ofereix fins a 2.987 quilòmetres de rutes per innumerables pistes forestals. A més, el territori concentra 77 ports de muntanya de primera i segona categoria, des d'on es poden gaudir les panoràmiques que ofereix el paisatge pirinenc.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació