Dissabte, 20 d'abril de 2024
trànsit

Comencen les obres per habilitar nous aparcaments a la zona del Juncar de Tremp

Els treballs preveuen el condicionament de 90 noves places d’aparcament entre els carrers Tarragona i AGBS

Redacció 7 d'agost de 2020 a les 10:27
Les obres s’han iniciat aquesta setmana | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp ha iniciat aquesta setmana les obres per construir noves places d’aparcament a la zona del barranc del Juncar de la ciutat, entre el carrer Tarragona i el carrer de l’AGBS. Segons ha explicat el regidor d’Obres i Urbanisme, Antoni Flores, els treballs consisteixen en l’asfaltatge i condicionament de l’ample del carrer, que també s’il·luminarà, per tal que hi puguin aparcar uns 90 vehicles.

Aquesta és la primera fase de l’obra, que s’allargarà durant un mes i comprèn el tram que va entre el carrer Lleida i el passeig Pompeu Fabra. La segona fase, que s’executarà més endavant, es durà a terme entre el carrer Lleida i el passeig Conca de Tremp. Els dos vials seran de sentit únic i s’hi podrà accedir, en tots dos casos, des del carrer Lleida. El global de l’actuació, que està finançada pel pla de Foment i Turisme de la Generalitat, té un cost de 68.000 euros.

Aquestes dos noves zones d’aparcament a la ciutat de Tremp han de suplir les places que es van perdre l’any passat amb la peatonalització de la rambla Doctor Pearson.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació