Dimarts, 23 d'abril de 2024
teletreball

El CEI Pallars Jussà acull els primers teletreballadors

L'objectiu de la iniciativa és crear les millors condicions perquè la comarca sigui puntera en l'àmbit del teletreball

Redacció 4 d'agost de 2020 a les 11:40
Imatge de les dues primeres persones que s'han acollit a l'oferta del CEI | CCPJ
A conseqüència de la situació provocada per la Covid-19, diversos treballadors de l’àrea metropolitana de Barcelona i altres demarcacions, es troben desplaçats al Pallars teletreballant per les seves empreses. Per tal que puguin treballar amb condicions i serveis de qualitat, el Centre d'Empreses Innovadores (CEI) del Pallars Jussà ha readaptat els serveis que ofereix habitualment, obrint la possibilitat de contractar els espais per setmanes a persones que teletreballen des del Pallars.

La iniciativa ha tingut molt bona acollida i una setmana després que el CEI i el Consell Comarcal del Pallars Jussà hagin llençat aquesta oferta, els primers teletreballadors ja comencen a ocupar els espais del CEI Pallars Jussà. Entre ells es troba el Josep Oriol, treballador d’una empresa d’informàtica de Barcelona, que gràcies als serveis del centre, com ara l'accés a Internet d'alta velocitat, pot continuar treballant des del Pallars.

Així mateix, la Laia, treballadora de l’àrea d’administració d’un important hospital català, també té la possibilitat de teletreballar des del CEI, fent compatible el seu desplaçament i les condicions que li exigeix la seva professió.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà, a través del CEI, vol adaptar-se al nou paradigma laboral sorgit a conseqüència de la pandèmia i donar resposta a les necessitats de les empreses i teletreballadors perquè l’economia no s’aturi. Al mateix temps, té com a objectiu crear les condicions més favorables perquè la comarca sigui puntera a l'hora d'oferir a teletreballadors de tot Catalunya "una excel·lent comarca per viure on continuar treballant".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació