Dissabte, 20 d'abril de 2024
mostremp

VÍDEO: El Mostremp continua endavant malgrat les cancel·lacions en l'àmbit cultural

El clip promocional ha estat realitzat pel director del certamen Jose Bergés i la dissenyadora Valença Castells

Tomàs Garcia Espot 29 de juliol de 2020 a les 10:35

Quan falten vint dies per a la seva inauguració, el Mostremp, el festival de cinema rural del Pallars, ja té programats tots els actes per una novena edició marcada per la pandèmia de la Covid-19. Tal com avançava a principis de mes el director del certamen, Jose Bergés, el principal canvi del festival serà la seva durada, ja que enguany tindrà lloc entre el 18 i el 23 d'agost, dos dies més del que és habitual.


A més, i per respectar les mesures de seguretat contra el coronavirus, el cinema La Lira de Tremp només acollirà una projecció diària per tal que l'espai pugui ser desinfectat degudament. L'acte inaugural estarà protagonitzat per la pel·lícula La innocència i comptarà amb la presència de la seva directora, Lucia Alemany. Per altra banda, la cloenda del festival acollirà la projecció del documental El cost de la fruita, de la periodista trempolina Clara Barbal i del realitzador Pablo Rogero.

Com ja és habitual cada any, el festival també serà present arreu del Pallars a través del Mostremp sobre rodes. La propera projecció serà aquest divendres a Esterri d'Àneu, mentre que les següents tindran lloc a la Torre de Tamúrcia, Salàs, Sort, la Pobla de Segur, Talarn, i Guàrdia. A més, ja s’ha fet públic el clip promocional del certamen, que ha estat realitzat pel director del Mostremp, Jose Bergés, i la dissenyadora Valença Castells. El podeu veure a l’inici d’aquesta notícia.

 Podeu consultar tots els actes del Festival clicant en aquest enllaç.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació