Divendres, 26 d'abril de 2024
coronavirus

L'Hospital del Pallars restringeix de nou les visites als pacients pel coronavirus

El centre, que segueix sense casos des del 5 de juny, busca protegir els ingressats i el personal sanitari de possibles nous contagis

Jordi Ubach / Tomàs Garcia 21 de juliol de 2020 a les 08:00
L'Hospital del Pallars, amb seu a Tremp, ha aplicat mesures de prevenció | Salut
L'Hospital Comarcal del Pallars ha decidit restringir de nou les visites als pacients del centre a causa de la situació sanitària, marcada pels nous rebrots de Covid-19 a Catalunya. La mesura, que ja va ser aplicada fa quatre mesos durant l'inici de la pandèmia, busca protegir les persones ingressades i el personal sanitari de possibles contagis. 

Segons ha pogut confirmar Pallars Digital de fonts del centre hospitalari, només es deixarà entrar un acompanyant per pacient, però sempre sota criteri mèdic, és a dir, segons les necessitats i l'estat de salut de la persona malalta. 

Cap nou ingrés des del juny

Mentre que en diverses zones del país els casos i els ingressos continuen creixent a causa dels nous rebrots, l'Hospital del Pallars no té cap persona ingressada per Covid-19 des del passat 5 de juny. Així mateix, l'Hotel Alegret de Tremp, habilitat durant més de 80 dies com a hospital de campanya, va deixar d'allotjar pacients de llarga estada l'11 de juny.


Per altra banda, el nombre de contagis al Pallars es manté estable i des de fa dos dies no se n'han registrat de nous. De moment, segons dades del Departament de Salut, des de l'inici de l'episodi a mitjans de març, les comarques pallareses sumen 152 positius, 89 a l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) de la Pobla de Segur, 34 a la de Tremp i 29 al Pallars Sobirà. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació