Dimecres, 1 de maig de 2024
inclusió social

Rialp acull la primera edició de la «Transpirenaica Stage Natura»

Es tracta d'unes estades al Pirineu amb l'objectiu de promoure la inclusió social de persones en situació de vulnerabilitat

Redacció 20 de juliol de 2020 a les 08:43
Participants de les estades durant una de les activitats del projecte | TSS
Rialp acull del 6 al 22 de juliol la primera edició de la TTS Stage Natura, un projecte en format d'estades de quatre dies i cinc nits per promoure la inclusió social de joves en situació de vulnerabilitat. Les estades, que tenen lloc a l'Alberg les Estades de Rialp, promouen activitats com ara sortides a la muntanya, fòrums de debat i tallers.

El projecte compta amb el suport i la col·laboració, entre d'altres, d'institucions i associació com  la Generalitat de Catalunya, la Fundació Agbar, La Caixa, el Parc Natural de l'Alt Pirineu o l'Ajuntament de Rialp

Els participants provenen de diverses entitats socials, com ara la Fundació l'Esperança, el Centre Sant Jaume-Fundació Carles Blanch o la Fundación Ilundain. En total seran un màxim de deu joves, acompanyats de dos a tres educadors. A més, també hi treballaran diversos voluntaris i membres de l'Associació Transpirenaica Social i Solidària (TSS). 

Aquesta associació és un entitat sense ànim de lucre que té com a propòsit la inclusió social, educativa i laboral de persones en situació de vulnerabilitat, especialment joves atesos per entitats socials. El seu marc de treball és la natura, mitjançant la qual promou el desenvolupament personal i l'empoderament de persones en risc d'exclusió social, com també la voluntat de sensibilitzar i implicar la societat. 

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació