Dissabte, 20 d'abril de 2024
turisme

El turisme al Sobirà es recupera «lentament però a bon ritme», especialment durant els caps de setmana

El ràfting i els esports d'aventura creixen un 80% en nombre de visitants, la majoria provinents de la resta de Catalunya

Redacció 16 de juliol de 2020 a les 10:00
Primer pla d’una barca de ràfting al poble de Llavorsí | ACN
Malgrat la crisi de la Covid-19, el sector turístic al Pallars Sobirà comença a registrar xifres de recuperació. Segons dades de la Federació de Càmpings de Lleida, l'ocupació en bulgalous es manté estable en un 70%, mentre que el ràfting, una peça clau del turisme a la comarca, registra un 80% de visitants, principalment provinents de la resta de Catalunya. 

En un comunicat, el Consell Comarcal del Sobirà manifesta que els diferents sectors de la zona tenen bones expectatives davant d'aquesta recuperació que avança "lentament però a bon ritme", i més tenint en compte que a la comarca no s'hi ha produït cap brot de coronavirus. Cal recordar, però, que la situació sanitària al Segrià va provocar que la setmana passada s'anul·lessin un 10% de les reserves en hotels i altres establiments turístics. 

En aquest sentit, l'ens comarcal ha mostrat la seva solidaritat amb les poblacions de la comarca del Segrià actualment confinades, i assegura que "malgrat la distància que separa les dues comarques, els desitja una ràpida i completa recuperació". Un missatge que comparteixen els diferents sectors turístics del Sobirà, que alhora volen remarcar l'esforç que tant com l'hosteleria, els càmpings com els esports d'aventura estan realitzant a l'Alt Pirineu i Aran per garantir el bon servei a tots els visitants. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació