Dissabte, 4 de maig de 2024
cultura

Pobla i Tremp ofereixen activitats gratuïtes a l'aire lliure durant el juliol i agost

Les places per als concerts, pel·lícules o representacions teatrals seran limitades i s'hauran de reservar prèviament

Redacció 16 de juliol de 2020 a les 10:40
Després que molts actes i festes al Pallars s'hagin hagut de suspendre a causa de la pandèmia de la Covid-19, els ajuntaments de la Pobla de Segur i Tremp han programat una sèrie d'activitats culturals a l'aire lliure per tal d'evitar el risc de contagis, però mantenint les mesures sanitàries, com l'ús de mascareta o la distància de seguretat. 

La capital de Jussà inicia avui mateix el cicle Nits a la fresca amb un concert de jazz i blues al pati de l'Escola Valldeflors. Fins el 27 d'agost, es duran a terme actes com ara representacions teatrals, espectacles de circ i poesia, i una cantada d'havaneres, que tindran aforament limitat i pels quals caldrà reservar entrada. A més, el 18 d'agost, l'Espai Cultural La Lira acollirà la inauguració de la 9a edició del Festival Mostremp, que enguany durarà dos dies més a causa de les mesures sanitàries. 


Per la seva banda, la Pobla de Segur encetarà demà el cicle de cinema a la fresca amb la projecció de l'oscaritzada pel·lícula Parásitos al pati de l'insititut. El dia 24, a més, hi haurà una sessió d'autocine al camp de futbol, amb el film Joker, i que tindrà un aforament limitat de 150 cotxes. Les sessions seran, doncs, cada divendres i duraran fins el 7 d'agost. Les entrades seran gratüites però s'hauran de recollir tres dies abans de cada projecció.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació