Dijous, 25 d'abril de 2024
coronavirus

Tremp realitza tasques de conscienciació ciutadana arran dels nous brots de Covid-19

Els agents de la Policia Local podran aturar les persones que no duguin mascareta per informar-ne del seu ús obligatori

Redacció 15 de juliol de 2020 a les 08:15
Agents de la Policia Local informant de les mesures a una ciutadana | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp ha decidit aplicar les competències municipals per afavorir la contenció de la Covid-19 arran dels darrers rebrots al Segrià. El consistori està duent a terme tasques de difusió a través de la Policia Local per tal de conscienciar, vigilar, informar i fer complir les mesures de prevenció entre els veïns. 

Els agents treballaran a peu de carrer per informar i educar la ciutadania en les mesures de seguretat i higiene establertes pel Departament de Salut des del 18 de juny. Així doncs, per exemple, les persones que encara no duguin mascareta podran ser aturades i informades del seu ús obligatori, com també de les sancions per no fer-ho. 


Per altra banda, l'ajuntament demana extremar al màxim les mesures, ja que en aquesta època de l'any el Pallars i l'Alt Pirineu augmenten el nombre de residents, ja siguin turistes com gent amb segones residències. A més, subratlla la importància de conscienciar els nois i noies d'edats més joves, "que sovint són els que es prenen les mesures amb menys rigorositat".


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació