Dimecres, 24 d'abril de 2024
música

El Festival del Romànic i dels Castells de Frontera d'enguany serà «online»

Els castells de Mur i de Llordà acolliran la 16ª edició del certamen que comptarà un any més amb la direcció artística de Xavier Baulies

Redacció 14 de juliol de 2020 a les 09:05
Imatge del concert de l'edició anterior celebrat al castell de Llordà. | Consell Comarcal Pallars Jussà
El Castell de Llordà i el de Mur acolliran els propers 19 i 26 de juliol la 16ª edició del Festival del Romànic i dels Castells de Frontera. Enguany, però, el certamen no podrà tenir públic presencial a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19, per la qual cosa serà retransmès en directe pel canal de Youtube del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

El festival comptarà un any més amb la direcció artística de Xavier Baulies, i la seva primera parada tindrà lloc al Castell de Llordà aquest mateix diumenge 19, amb l'espectacle Bach omple Llordà, protagonitzat per la violinista Maria Vila. 

El diumenge següent el Castell de Mur acollirà la cloenda del certamen amb el concert Sense confins, on el quintet Resonance, integrat pels músics Edurne Vila, Esther Vilar, Laia Ferrer, Joan Ignasi Ferrer i Montserrat Margalef, interpretarà música de cambra des del Barroc fins al Cinema. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació