Divendres, 19 d'abril de 2024
emprenedoria

El Pallars Jussà atorga els premis a l'emprenedoria i el cooperativisme a l'alumnat de la comarca

Tres alumnes de Tremp han estat premiats per dos projectes de fotografia digital i un treball de recerca de Batxillerat sobre economia social

Redacció 1 de juliol de 2020 a les 11:01
Els tres alumnes premiats amb el president del Consell Comarcal del Jussà | CCPJ
L'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu i Aran, els centres de secundària i els Serveis Educatius del Pallars han atorgat dos premis a l'emprenedoria i un al millor treball de recerca sobre l'economia social i el cooperativisme. 

El premi a l'emprenedoria s'engloba dins del concurs de fotografia digital per Instagram, en el marc del projecte Pallars, Educar i Emprendre, des del qual es fomenta l'esperit emprenedor, així com diferents actituds associades al treball cooperatiu. Dos fotografies de Miquel Casas, del col·legi Maria Immaculada, i de Penda Sanneh, de l'Institut de Tremp, que representen la responsabilitat, la superació de reptes, la creativitat i sobretot la iniciativa n'han estat les guanyadores. 

Paral·lelament, també s'ha atorgat el premi al millor treball de recerca de Batxillerat d'economia social a l'Alt Pirineu i Aran a Núria Santos, de l'Institut de Tremp, que ha realitzat un estudi comparatiu entre dos empreses del mateix sector, però amb diferent estructura organitzativa. Concretament, es tracta d'una societat anònima i una empresa del món cooperatiu, per tal d'analitzar-ne el funcionament, estructura, valors, entre altres.

En aquest sentit, el president de Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, ha comentat que "és un orgull comptar amb talent jove al territori amb ganes d'incentivar projectes en el camp de l'economia social i solidària, promovent els valors d'aquestes empreses en l'àmbit educatiu".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació