Dissabte, 20 d'abril de 2024
emprenedoria

Una nova firma ingressa al CEI del Pallars Jussà

El president del Consell Comarcal ha fet lliurament de les claus d’un dels cinc despatxos del viver d’empreses a l’empresa Ekonergi

Redacció 23 de juny de 2020 a les 10:06
Els responsables d’Ekonergi i Mullol, durant l’acte d’entrega de les claus | CCPJ
L’empresa Ekonergi, fundada pels dos emprenedors Oscar Angulo i Oriol Queralt i especialitzada en l’assessorament, venda i instal·lació de fonts d’energia renovable, ha rebut l’assessorament en el procés de creació d’empresa per part del Centre d’Empreses Innovadores (CEI) del Pallars Jussà i ha decidit allotjar-se al viver d’empreses que el Consell Comarcal impulsa a la comarca, situat a l’edifici del CITA de Talarn.

La situació que ha generat la Covid-19 ha complicat molt el desenvolupament empresarial i la creació d’empreses. No obstant això, els emprenedors del Pallars no s’aturen i són capaços de sobreposar-se a la situació per tirar endavant projectes empresarials.

L’empresa Ekonergi se suma així a un grup d’empreses que, assessorades pel CEI, han posat en marxa el seu projecte empresarial en plena pandèmia. Es tracta, per exemple, de les empreses Carrella, de fruits secs d’Abella de la Conca; Oli Erm, creadora de la cervesa Oliba amb oli d’oliva, a la Vall de Barcedana; o l’empresa Ryokán, dedicada al takeaway de sushi a Talarn.

El CEI Pallars Jussà ofereix serveis d’allotjament empresarial en format viver d’empreses clàssic, facilitant despatxos per un màxim de dos anys prorrogables. En l’actualitat ha creat també el format per a teletreballadors, oferint la possibilitat que persones que tenen allotjament al Pallars i que hi han teletreballat durant el confinament o han vist la possibilitat de fer-ho, puguin gaudir d’uns espais completament equipats amb mobiliari, climatització i accés a internet de banda ampla. 

El Consell, a través del CEI, vol ampliar l’oferta de serveis i donar facilitats a una nova realitat que sorgeix de la crisi on molts treballadors podrien teletreballar al Pallars per les seves empreses matrius amb seus fora de la comarca. El president comarcal, Josep Maria Mullol, ha manifestat que el CEI Pallars Jussà és una eina per a la reactivació econòmica que s’adapta a la nova realitat i per aquest motiu es plantegen noves fórmules com la dels espais de teletreball, i també la possibilitat de que altres parts de l’edifici CITA, on s’ubica el CEI, puguin servir per a desenvolupar activitats de diferents tipus per particulars, empreses i treballadors.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació