Dissabte, 20 d'abril de 2024
ple

El sector turístic del Pallars Jussà tracta la represa de l’activitat a la comarca

S’ha realitzat una trobada en línia per posar en comú les novetats després de l’aturada per la crisi sanitària de la Covid-19

Redacció 22 de juny de 2020 a les 10:53
La trobada va ser online | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha impulsat una trobada en línia per abordar la represa de l’activitat turística a la comarca i alhora posar en comú les novetats després de l’aturada per la crisi sanitària de la Covid-19. La sessió ha comptat amb la participació de les dos associacions empresarials turístiques de la comarca: l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic del Jussà (Apat) i l’Associació Marques de Pastor.

Des del Consell s’ha explicat que durant la crisi sanitària s’han mantingut operatius tots els seus serveis, en el cas de l’àrea de turisme en format teletreball, fent tasques com el seguiment de les novetats relatives a les ajudes econòmiques per al sector turístic, dels protocols de seguretat i higiene elaborats per les administracions, o de les formacions i webinars en línia que s’han organitzat des de diverses entitats, entre d’altres.

Alhora, s’està impulsant mitjançant les xarxes socials la campanya de promoció turística El Pallars Jussà, l’escapada ideal per tal de connectar els atributs i valors de la destinació amb les necessitats actuals dels visitants. Aquesta campanya, té l’objectiu de donar a conèixer al públic de proximitat les raons per les quals el Pallars Jussà és la seva escapada ideal.

En aquest sentit el president del Consell, Josep Maria Mullol, ha posat de manifest que la comarca gaudeix d’un entorn natural extraordinari i d’un gran potencial pel que s’està apostant, sempre garantint les mesures de seguretat indicades en tots els equipaments. 

Pel que fa a les dades d’obertura dels principals equipaments turístics comarcals, s’ha explicat que l’Epicentre, centre de visitants del Geoparc, ja ha obert les portes al públic. La majoria d’equipaments turístics del Pallars Jussà, com les botigues-museu de Salàs de Pallars, el Museu de la Conca Dellà o el Museu hidroelèctric de Capdella estan ja en funcionament. Altres, com l’accés al congost de Mont-rebei per la Masieta, està previst que obri el 17 de juliol.


En el transcurs de la reunió, les dos associacions empresarials han exposat que entre aquest cap de setmana i Sant Joan, la gran majoria d’allotjaments estaran ja en funcionament, anotant que molts ja havien obert les portes durant aquest mes de juny. A més, des de l’APAT s’ha presentat les novetats en la campanya 2020 de Vine al Pallars, viu el Jussà.


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació