Dimarts, 23 d'abril de 2024
desconfinament

L’Hotel Alegret de Tremp deixa d'allotjar els pacients de llarga estada de l’Hospital del Pallars

Les tasques de trasllat han finalitzat aquest dijous després de constatar una disminució de la incidència de la Covid-19

Jordi Ubach Llorens 11 de juny de 2020 a les 13:25
Imatge del trasllat de material del passat mes de març | Jordi Ubach
L’Hotel Alegret de Tremp ha deixat d’allotjar pacients de llarga estada de l’Hospital Comarcal del Pallars després de gairebé tres mesos. La brigada de l’Ajuntament de Tremp i equips sanitaris han finalitzat aquest dijous les tasques de trasllat de tot el material i dels pacients al sociosanitari de l’hospital pallarès, segons ha avançat l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, al programa Tremp al Dia de Ràdio Tremp.

L’hotel hospital de campanya, establert el 22 de març, ha servit durant aquests més de 80 dies per minimitzar el risc de contagi de Covid-19 a l’Hospital del Pallars, especialment en els dies de més intensitat de la pandèmia. A més, també ha permès al centre sanitari aconseguir més espai per atendre a possibles afectats per coronavirus. Segons ha afirmat Maria Pilar Cases, el desallotjament de l’hotel de campanya és una “bona notícia”, ja que “significa que la incidència de la Covid-19 està baixant”.

L’Hotel Alegret no ha estat l’únic establiment hoteler pallarès que s’ha posat a disposició del Departament de Salut durant la crisi sanitària. Mentre s’ha allargat el pic de la pandèmia, a la capital del Pallars Jussà també s’ha habilitat l’Hotel Segle XX per acollir malalts de Covid-19, tot i que a finals de maig l'establiment ja va deixar de tenir pacients ingressats.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació