Divendres, 26 d'abril de 2024
desconfinament

Retorn gradual de l'activitat al Consell Comarcal del Pallars Jussà

Amb el progrés de les diferents fases de desescalada, l'ens avança també amb la incorporació progressiva del personal i l’atenció presencial dels usuaris

Redacció 11 de juny de 2020 a les 10:40
El vestíbul del consell amb totes les mesures de seguretat i higiene pertinents | CCPJ
L’activitat del Consell Comarcal del Pallars Jussà va tornant gradualment a la normalitat de forma que actualment gairebé el 50% de la plantilla ja treballa de forma presencial, si bé atenent al públic amb cita prèvia per tal de garantir les mesures de seguretat tant per als usuaris com per als personal.

Mentre han durat el moments més greus de la pandèmia, el consell ha mantingut operatius tots els serveis adaptats a la realitat de cada moment. Des de l’inici del confinament s’han prestat serveis presencials quan ha sigut imprescindible, com és el cas del tractament i recollida de residus diària en torns setmanals o el repartiment puntual d’aliments per part de serveis socials. La resta de serveis s’han continuat oferint mitjançant el teletreball.

Els telèfons de tots els equipaments han estat operatius en tot moment, desviats als mòbils dels seus responsables que han fet de filtre i derivació de tasques a la resta de treballadors. 

El procés de desescalada es va iniciar amb la reobertura de la deixalleria comarcal el dia 26 d’abril i el retorn esgraonat de personal als edificis de serveis a partir de l’11 de maig. Des del 25 de maig ja s’atén de forma presencial mitjançant cita prèvia els usuaris que tramiten ajuts per al lloguer d’habitatges i altres, i el personal que feia les tasques en teletreball s’ha anat incorporant progressivament a la feina presencial. 

En els proper dies i setmanes s’aniran produint més incorporacions del personal fins a arribar al màxim viable per poder complir amb les mesures de seguretat i distanciament. Així doncs, una part del personal alternarà el règim de teletreball i presencial en torns setmanals, com a mínim durant el mes de juny. 

La Comissió Permanent de govern del consell comarcal continua analitzant setmana a setmana la situació i va prenent les decisions adaptades a la realitat canviant. Des que es va iniciar la crisi de la Covid-19 s’ha dut a terme també una junta de govern, una junta informativa, un consell d’alcaldes i està previst per a la propera setmana un ple ja presencial. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació