Dissabte, 20 d'abril de 2024
senderisme

La Vall Fosca canvia la data del festival de senderisme

En la seva 5a edició, el certamen continua amb la mateixa filosofia de donar a conèixer la Vall i els seus camins

Redacció 4 de juny de 2020 a les 11:06
Sortida en una edició del festival de senderisme | Ajuntament de la Torre de Capdella
El festival de senderisme de la Vall Fosca canvia de dates i enguany se celebrarà del 30 de juliol al 2 d’agost. Així, en la seva 5a edició, l’esdeveniment continua amb la mateixa filosofia de donar a conèixer la vall i els seus camins a través d’activitats de senderisme amb petits grups guiats per guies locals. El de la Vall Fosca, que és un dels vuit festivals de senderisme que hi ha al Pirineu, oferirà activitats amb responsabilitat i vetllant al màxim per la seguretat dels participants.

En aquesta edició, el festival compta amb activitats estrella com la caminada amb observació del cel nocturn i sopar inclòs, la sortida per veure com els ramaders donen sal a les vaques, o la descoberta de les peculiaritats del Parc Nacional d’Aigüestortes a la Vall Fosca, entre moltes altres ofertes.

Responsabilitat amb l’entorn i amb les persones

El festival de senderisme de la Vall Fosca ha treballat des de la primera edició amb ràtios de participants reduïdes per garantir la seguretat i afavorir la proximitat amb els guies. En aquesta edició es vetllarà més que mai pel benestar de les persones. A més de continuar treballant amb ràtios petites i reforçar el guiatge en els casos que siguin necessaris, els organitzadors facilitaran material de protecció i els guies seguiran els protocols de seguretat establerts.

Així, el format del festival de senderisme de la Vall Fosca es consolida com una opció d’ecoturisme que, a més, s’adapta a les normatives que la pandèmia del coronavirus recomana. Permet, a més, oferir activitats amb seguretat per a un turisme de proximitat que no coneix la zona. En els propers dies es publicarà el programa complet del festival.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació