Dimecres, 24 d'abril de 2024
concurs

​L'Ajuntament de la Pobla organitza un concurs de balcons florits i decorats

Tindrà lloc del 15 al 30 de juny i premiarà els tres millors espais amb 200, 100 i 50 euros respectivament

Redacció 2 de juny de 2020 a les 10:21
Imatge d’arxiu d’un balcó florit | AjS
L’Ajuntament de la Pobla de Segur organitza el primer concurs de balcons florits i decorats que premiarà balcons, terrasses, porxos o finestres amb plantes naturals que siguin visibles des del carrer; tot i que també s’hi poden incloure altres elements ornamentals. El concurs es farà entre els dies 15 al 30 de juny i premiarà els tres millors espais florits i decorats amb 200, 100 i 50 euros respectivament, i una planta per a cada un. 

L'objectiu d’aquesta iniciativa és embellir i posar color al municipi, però el concurs també vol donar suport a floristeries i gardens, tot fomentant les vendes en aquests establiments que han pogut aixecar la persiana fa poc, segons explica la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat i Acció Cívica, Maribel Segú.

Tothom que vulgui participar haurà d’inscriure’s abans del 10 de juny -inclòs- enviant un correu electrònic a telecentre@lapobladesegur.cat o presencialment al Telecentre amb el nom, cognoms, adreça i número de telèfon. L’Ajuntament facilitarà a tots els participants un distintiu que acreditarà la seva participació al concurs i que haurà de ser col·locat de manera visible al balcó mentre duri el concurs. Les persones inscrites podran passar a recollir el seu distintiu al Telecentre.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació