Dilluns, 29 d'abril de 2024
solidaritat

L'associació de joves de Tremp organitza una recollida de roba i aliments per al 6 de juny

La iniciativa té com a objectiu ajudar les persones més perjudicades pels efectes de la Covid-19

Tomàs Garcia Espot 29 de maig de 2020 a les 11:35
La recollida tindrà lloc el dissabte dia 6 | Banc dels Aliments

L'associació de joves T25620 de Tremp ha organitzat per al proper dissabte 6 de juny dos recollides simultànies d'aliments i de roba. L'objectiu de la iniciativa es solidaritzar-se amb totes les persones que ho necessitin, especialment amb aquelles més perjudicades pels efectes de la Covid-19. 

Els voluntaris recolliran els aliments en diversos supermercats de la ciutat, els quals seran donats al Banc dels Aliments, mentre que també s'habilitarà una parada on es podran deixar les peces de roba que estiguin en desús, i que aniran destinades a l’entitat Càritas.




En declaracions a Pallars Digital, Júlia Francès, membre de T25620, ha explicat què va motivar els membres de l'associació a emprendre aquesta acció solidària: "com que no podíem organitzar cap dels actes que fem normalment, vam decidir centrar-nos en accions per ajudar en aquests moments difícils; les reserves de menjar, per exemple, s'estan acabant”, ha alertat.

Tot i que en les recollides d'aliments i roba hi participaran aproximadament una vintena de membres de l'associació, des de T25620 asseguren que qualsevol persona que no hi pertanyi però que vulgui col·laborar en el recapte serà benvinguda. Per participar-hi, podeu posar-vos en contacte amb l’associació a través del seu compte d’Instagram, des d’on els propers dies donarà més detalls de la iniciativa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bon dia a tothom!! 👋🏼 Com ja sabeu, estem superant entre tots una situació molt complicada😷, i nosaltres☝🏻 volem posar el nostre granet de sorra. ⏳ Aquest cop, volem ajudar recollint aliments🍝🍜 i roba👚👖 per tots aquells que ho necessitin, especialment per les persones👨‍👨‍👧‍👧 a les que la pandèmia els ha tocat de més aprop.😭 Estem organitzant🧑🏻‍💻 dues recollides que seran simultàniament el dia 6 de juny🌞,ens podreu trobar a diversos supermercats🏪 i en una parada per deixar la roba que ja no necessiteu.📞‼️ Us donarem informació més concreta en uns dies. ⚠️⚠️ Us necessitem!!! Ens veiem el dia 6!✅✅

A post shared by El jovent, per al jovent. (@t25620) on



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació