Divendres, 19 d'abril de 2024
branded content

«DSf ferreters» arriba al Pallars Jussà amb l’obertura d'una nova botiga a Tremp

La ferreteria està especialitzada en fusteria, però també ofereix productes de bricolatge, jardineria, pintura, cuina, bany, parament de la llar o fontaneria

Redacció 16 de maig de 2020 a les 09:45
La nova botiga està situada al número 6 de l’avinguda Pirineus de Tremp | Pallars Digital
La ferreteria Domènec Seguí (DSf ferreters) ha ampliat la seva oferta amb l’obertura d'una nova botiga a Tremp que donarà servei a la ciutat i a tota la comarca. Es tracta d’una ferreteria especialitzada en serveis de fusteria, però que també ofereix productes de ferreteria en general, bricolatge, jardineria, pintura, cuina, bany, parament de la llar o fontaneria.

En aquest nou i ampli establiment, obert al públic des del passat 4 de maig, també s’hi fan duplicats de tot tipus de claus, així com servei i assessorament en panys, poms i manetes de porta. L’horari d’obertura és, de dilluns a divendres, de 9h a 13:30h i de 16h a 20h, mentre que els dissabtes la botiga donarà servei de 9h a 13:30h. El telèfon de contacte és el 617191972.
 

David Fuentes donarà resposta a totes les vostres necessitats. Foto: Pallars Digital


DSf ferreters convida a tots els pallaresos a visitar les seves noves instal·lacions a Tremp, situades a l’Avinguda Pirineus nº6 de la ciutat. Allà hi trobareu el David Fuentes Caelles, un pallarès descendent de Sant Martí de Barcedana, nascut a Barcelona, que fa 22 anys que viu al Pallars i que donarà resposta a les vostres necessitats.

Sobre DSf ferreters

DSf ferreters és una empresa familiar, fundada a Tàrrega l’any 1979 per Domènec Seguí Morros, que compta amb cinc botigues repartides per tota la demarcació de Lleida. Són les de Tàrrega, Solsona, Artesa de Segre, Sort i ara, Tremp. L’empresa compta amb una vintena de professionals que treballen per oferir als seus clients l’àmplia gamma d’articles de jardineria, fusteria, ferratges i parament de la llar.
 

La nova botiga ofereix un ampli ventall de productes. Foto: Pallars Digital

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació