Dissabte, 20 d'abril de 2024
gastronomia

El Jussà activa una plataforma «online» per facilitar la venda de productes pallaresos arreu de Catalunya

'Del Pallars a casa’ és una iniciativa de l’associació APAT Pallars Jussà que compta amb el suport del programa 'Al teu gust’ de l’Ajuntament de Tremp

Redacció 30 d'abril de 2020 a les 10:12
El lloc web ja està operatiu | APAT
L’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic (APAT) del Pallars Jussà ha presentat una plataforma web on es poden trobar els productes de diferents productors adherits al programa Al teu gust, aliments del Pallars, per contribuir a que el cicle dels productes alimentaris del Pallars continuï i es puguin fer arribar als consumidors de Catalunya compromesos amb el Pallars i el Pirineu.

Es tracta del web Del Pallars a casa, una iniciativa que se suma i complementa la campanya #emquedoacasaicomprolocal i #emquedoacasaimenjolocal encetada fa unes setmanes. Totes aquestes accions volen donar resposta als empresaris de la comarca que es veuen afectats per l’actual situació de crisis sanitària, que ha comportat el tancament de bars i restaurants, així com esdeveniments de promoció i comercialització.

El president de l’APAT Pallars Jussà, Josep Palau, ha qualificat l’actual com una “època difícil” per tothom, però especialment pels petits productors, que es veuen perjudicats per la manca de turistes i visitants que provoca el confinament decretat. Palau ha convidat tothom a entrar a la nova plataforma i a consumir producte pallarès.


El web ja està actiu i aquells usuaris que ho desitgin ja poden fer les seves comandes personalitzades i rebre-les gratuïtament en dos establiments col·laboradors de Barcelona o directament a casa amb l’abonament dels ports corresponents. Al web, a més, es pot trobar també informació dels lots que diferents productors comercialitzen directament tant a la comarca com arreu del país, així com els enllaços als webs dels productors que fan venda online.


Els productors del Parc Natural de l’Alt Pirineu ja van tirar endavant una iniciativa molt similar. I ha tingut força èxit, ja que en només dos setmanes han rebut més de 500 comandes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació