Dijous, 25 d'abril de 2024
Dis la teva!

«Dones pallareses?» No en el meu nom

Article d’opinió d’una lectora del diari en referència a un polèmic grup de Facebook

Redacció 25 d'abril de 2020 a les 17:18

Captura de pantalla de Facebook. Foto: Arxiu


Senyor director,

No era coneguda per molta gent però era prou destacable l’existència d’un grup a Facebook, anomenat Dones pallareses, on anònimament s’hi publicaven comentaris sovint crítics amb la gestió de governs i institucions del Pallars, però molt en concret de l’Ajuntament de Tremp. Al principi la finalitat del grup semblava una altra, però el temps descobriria com els escrits anaven pujant de to i també que les opinions que s’hi bolcaven amagaven un rerefons clarament polític.

L’últim post, publicat el passat dimecres a la tarda, carregava amb duresa contra el gerent del Consell Comarcal del Pallars Jussà, institució governada com tothom sap per Esquerra Republicana i Junts per Catalunya. Qui ho va llegir ho va poder comprovar: eren comentaris de molt mal gust, insults i desqualificacions personals directes també dirigits a l’alcaldessa de Tremp que a mi personalment em van indignar. I em va sorprendre, especialment, que aquests comentaris agradessin a un regidor de Tremp a l’oposició. És aquest el tipus de compromís que té per la ciutat?

Aquest divendres, dos dies després de la trista publicació, el grup Dones pallareses ha estat esborrat. Segurament els seus responsables s’han adonat que havien traspassat totes les línies vermelles i que, molt probablement, s’havien deixat endur pel fanatisme polític, embrutant també un col·lectiu, el de les dones, que prou ha hagut d’aguantar històricament com per ser utilitzat d’aquesta manera tan barroera. De savis és rectificar, diuen, encara que sigui tard i malament. A mi que no m’hi incloguin.

Una dona pallaresa

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació