16 d'abril de 2024
coronavirus

«Pallars en Moviment» crida a fer esport contra el coronavirus el pròxim 26 d'abril

La iniciativa, creada per dos estudiants pallaresos de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, busca recaptar fons per donar un nou respirador a l'Hospital del Pallars

Redacció 20 d'abril de 2020 a les 10:28
El Pallars segueix creant iniciatives per fer front als efectes de la pandèmia causada per la Covid-19. En aquest cas es tracta de Pallars en Moviment, una jornada esportiva solidària prevista per al pròxim 26 d'abril i impulsada per Arnau Cases i Adrià Cunyat, dos pallaresos estudiants de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

L'objectiu principal de la jornada és recaptar fons en benefici de l'Hospital Comarcal del Pallars, concretament per a l'adquisició d'un aparell d'oxigenoteràpia d'alt flux. Per fer-ho possible, Cases i Cunyat animen a la població a realitzar activitat física des del seu domicili, ja sigui caminant, corrent o pedalant amb bicicleta estàtica. 
 

Per contribuir-hi econòmicament, el més important és inscriure's al repte, i un cop feta la donació i enviat el comprovant, l'organització els facilitarà un dorsal simbòlic per participar en la jornada benèfica. Els impulsors d'aquesta iniciativa remarquen que tothom pot participar-hi, independentment de si es realitza més o menys esport, i que l'important és tirar endavant la causa, ja sigui fent 1 quilòmetre o més. 

Pallars en Moviment no és l'única iniciativa benèfica per recaptar fons contra el coronavirus a la comarca. Dissabte passat, les 12 hores d'esport consecutiu solidari, impulsades per l'Ajuntament de la Pobla de Segur, va aconseguir recaptar 2.000 euros per a la campanya #joemcorono, destinada a l'assaig clínic liderat, entre d'altres, per l'epidemiòleg Oriol Mitjà. 

 Per a més informació, podeu fer una ullada al compte d'Instagram de la iniciativa (@elpallarsenmoviment), on hi ha publicats diversos vídeos on es resolen possibles dubtes sobre la jornada. 


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació