Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

VÍDEOS: Els cossos d’emergències del Pallars homenatgen el personal sanitari

Mossos d’Esquadra, Bombers, SEM i Creu Roja s’uneixen als aplaudiments per la tasca dels professionals de la salut davant l’emergència sanitària

Jordi Ubach Llorens 26 de març de 2020 a les 10:08

Efectius de Mossos d'Esquadra, Bombers, SEM i Creu Roja del Pallars Sobirà han homenatjat aquest dimecres al vespre els sanitaris de la comarca amb un aplaudiment davant del CAP de Sort. Diversos treballadors del centre han sortit al carrer per retornar-los l'aplaudiment, mentre de fons sonaven les sirenes i els cossos cridaven "gràcies!" als sanitaris. 
 
Els aplaudiments d’homenatge també han tingut lloc a Tremp, davant l’Hospital Comarcal del Pallars, en un reconeixement on també s’hi ha unit el cos de la Policia Local del municipi. A l’hospital, recordem, hi romanen ingressades 15 persones amb la Covid-19 segons les últimes dades del Departament de Salut.
 
L'aplaudiment d'homenatge al personal sanitari va sorgir fa uns dies com una iniciativa ciutadana. Es fa habitualment a les 20h des dels balcons dels domicilis de tot el país i evidentment també del Pallars. En artèries principals com per exemple l’avinguda Espanya de Tremp, els aplaudiments ressonen amb molta força.
 



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació